naar boven
 
Producten > Terugstuwbeveiligingen
Terugstuwbeveiliging overzicht

ACO Passavant terugstuwbeveiliging
Algemeen

Terugstuwing van afvalwater in gebouwen ontstaat zodra afvalwater niet optimaal in het openbare riool stromen kan. Reeds in de ontwerpfase dient met calamiteiten rekening gehouden te worden en dient een rioleringssysteem zo ontworpen te worden dat de schade ten gevolge van calamiteiten zoveel mogelijk beperkt blijft.

 lees meer

ACO Passavant terugstuwbeveiligingen JUNIOR
JUNIOR

De ACO JUNIOR kelderafvoerput met keerkleppen type 5 voldoen aan NEN 3215. Door de compacte bouwwijze is hij  zeer geschikt voor inbouw bij renovaties, waarbij bestaande afvoerpunten tegen terugstuwing beveiligd moeten worden.


 lees meer

ACO Passavant terugstuwbeveiligingen TRIPLEX-K-0 & K-1
TRIPLEX-K-0 & K-1

ACO Enkelvoudige terugstuwbeveiliging TRIPLEX-K, Type 0 & 1 voor inbouw in vrijliggende leiding voor regenwater; met zelfsluitende keerklep. Of voor inbouw in vloer-/grondliggende leiding voor regenwater. Met telescopisch verstelbaar opzetstuk en deksel belastingsklasse K3.

 lees meer

ACO Passavant Terugstuwbeveiliging TRIPLEX-K-2
TRIPLEX-K-2

ACO dubbele terugstuwbeveiliging TRIPLEX-K-2 Type 2. Geschikt voor toepassingen met fecaliënvrij water zoals ruimtes met vloerafvoeren, douches, wasmachines etc. Inbouw in vrijliggende leiding of voor inbouw in vloer-/grondliggende leiding, met telescopisch verstelbaar opzetstuk en deksel belastingsklasse K3.


 lees meer

ACO Passavant terugstuwbeveiliging QUATRIX-K-3
QUATRIX-K-3

De ACO QUARTIX-K-3F is een fecaliën terugstuwautomaat type 3 die voldoet aan NEN-3215. Bij storing volgt een alarmmelding en sluit de terugstuwbeveiliging volautomatisch. Bij stroomuitval zorgt de geïntegreerde accu voor een standby tijd tot 24 uur. Tevens voorzien van handbediende noodsluiting.

 lees meer


[ Home | Producten | Service | Contact | Bedrijfsinfo | Privacy | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO BV