Problemen met inloggen

Soms lukt het niet om in te loggen. Dit heeft verschillende oorzaken. Je kunt ze vaak zelf oplossen. We hebben een aantal oplossingen op een rijtje gezet.

Probeer eens met een andere browser in te loggen

Heb je nog een andere browser op uw computer? Log daar dan mee in. Dit is het makkelijkst. En het lost meestal het inlogprobleem op. Het beste resultaat krijg je met Google Chrome. Heb je een Apple computer? Dan kun je ook Safari gebruiken. Gebruik wel de nieuwste browserversie. Met oudere browsers lukt het niet altijd.

Ik heb een ander probleem

Kom je er niet uit? Maak dan een (aantal) screenshots en mail je probleem naar info@aco.nl. Vermeld in je mail ook het mailadres waarmee je normaal gesproken inlogt op ons BIM-plein