Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Calculatietool voor capaciteitsberekening vetafscheider per apparaat

Deze ACO Calculatietool, volgens NEN-EN 1825, helpt je om op basis van je apparatuur de capaciteitsberekeningen voor je vetafscheider te bepalen.

Benieuwd welke vetafscheiders voorkomen dat er vervuild water wordt geloosd? Bekijk hier ons leveringsprogramma.

Naar de ACO Calculatietool Vetafscheiders per apparaat