Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Calculatietool voor capaciteitsberekening vetafscheider per bedrijfssector

Deze ACO Calculatietool, volgens NEN-EN 1825, helpt je met de capaciteitsberekeningen voor je vetafscheider in je bedrijfskeuken of vleesverwerkend bedrijf

Benieuwd welke vetafscheiders voorkomen dat er vervuild water wordt geloosd? Bekijk hier ons leveringsprogramma.

Naar de ACO Calculatietool Vetafscheiders voor jouw sector