Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Eenvoudige installatie

Het eenvoudige push-in systeem blijft gehandhaafd voor de plaatsing van de kanaalelementen. Invetten van de rubberen dichting vergemakkelijkt het plaatsen.

Verbeterde zelfreiniging

De zelfreinigende functie is nog krachtiger dankzij de V-doorsnede, de platte overgangen tussen de kanaalaansluitingen en het gladde oppervlak van het ACO polyesterbeton.

Robuust kanaal

De verbeterde wandconstructie maakt het kanaallichaam robuuster. Dit wordt weerspiegeld in de geoptimaliseerde toepassingsgerichte inbouwaanbevelingen. De betonkwaliteit kan voor de belastingsklassen A-C worden gereduceerd tot C 12/15.

Multiline Sealin UitlegMultiline Sealin Uitleg2
Afdichting

De standaard geïntegreerde EPDM-afdichting vormt een waterdichte verbinding tussen twee gootelementen.

Polymeerbeton

Het polymeerbeton van ACO is een materiaal met een waterabsorptie van 0 mm, wat betekent dat de gehele gootstreng waterdicht is.

Robuust

Robuuste gootelementen. De verbeterde geometrie maakt de gootelementen robuuster. Dit komt tot uiting in geoptimaliseerde inbouwadviezen, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke toepassing. De kwaliteit van het funderingsbeton hoeft voor de klassen A-C slechts C12/15 te zijn.

Zelfreiniging

Verbeterde zelfreiniging. Door de vlakke overgangen bij de gootverbinding en het gladde oppervlak van het ACO polymeerbeton is het zelfreinigend effect nog verder geoptimaliseerd.

Werkwijze

Bekende, eenvoudige werkwijze. ACO-producten van polymeerbeton zijn net zo belastbaar als betonproducten, maar ze zijn lichter. Dit is een belangrijk voordeel bij het hanteren, vervoeren en inbouwen ervan.

Plaatsing

Eenvoudig te plaatsen, van bovenaf. Het eenvoudige insteeksysteem blijft zoals het was; de bekende montagewijze is niet veranderd.

Projecten met de Multiline Sealin