Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Referentie The Garden Offices Amstelveen

Samenvatting van het project:

Kantoorcomplex The Garden Offices in Amstelveen bevat 16.000m2 aan hoogwaardige kantoorruimtes. De eigenaar van het gebouw besloot, om na het vertrek van de vorige huurder, het compex te renoveren. De nadruk werd gelegd op duurzaamheid. The Garden Offices is het meest hoogwaardig gerenoveerde kantoorcomplex van Amstelveen met energielabel A.

Het kantoorcomplex bestaat uit vier afzonderlijke gebouwen. Deze hebben na de renovatie een gemeenschappelijke binnentuin gekregen. Om tijdens de donkere dagen de rustige sfeer van de omgeving te benadrukken. leverde ACO de energiezuinige groene LED-verlichting.

The Garden Offices
Amstelveen (2013)
Opdrachtgever: QP Amstelveen BV
Ontwerp: Joost Valk, Rietmeijer Concepts & Interior Design
Uitvoerder: Dijkman Carbaat Bouw


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in een veilige sfeervolle oplossing?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO