Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Fotoreportage Amstelstation Amsterdam

Samenvatting van het project:

Het stationsgebied rond het Amstelstation in Amsterdam is vernieuwd. De openbare ruimte rondom het station is opnieuw ingericht en het monumentale station, dat op 15 oktober 1939 werd geopend door koningin Wilhelmina, gerestaureerd. Voetpaden en fietsroutes zijn verbeterd en fietsen kunnen prima worden gestald. De tram- en busstations zijn vernieuwd en voorzien van nieuwe overkappingen. Dankzij de toepassing van ExoDrain goten van ACO bereikt iedereen zijn bestemming met droge voeten! De ExoDrain is een uiterst robuuste roostergoot, die extreem zwaar belast kan worden. Groot voordeel is, dat de goot in alle lengtes, hoogtes, breedtes en radii gemaakt kan worden. Hoeken en radii passen dus direct en de vorm van verkeersdrempels worden zonder enige moeite door de goten gevolgd. Door de goten in de juiste volgorde aan te leveren kon de aannemer deze ExoDrain goten als een simpele legpuzzel plaatsen waardoor de verwerkingstijd extreem wordt verkort!

Amstelstation
Amsterdam (2017)
Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost
Uitvoerder/verwerker: BAM Infra
Ontwerp: Royal BAM Group NV
Product: ACO ExoDrain CorTen & gietijzer


Meer weten of advies nodig?

In een wereld die verandert hechten wij bij ACO veel waarde aan onderling contact en samen presteren. Daarom stellen wij onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers natuurlijk gratis gebruik maken. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO.