"); new_window.document.close(); } -->
naar boven
 
Lijngoot

ACO heeft een reputatie opgebouwd van grote kwaliteit. Door middel van onze inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling verleggen onze ingenieurs voortdurend de grenzen om u de meest geavanceerde producten te bieden. De lijngoten binnen de productgroep ACO Drain worden toegepast op pleinen, parkeerterreinen, rondom gebouwen, maar ook industrieterreinen en havengebieden.

Door een lijngoot toe te passen wordt het afschot vereenvoudigd waardoor weinig hellende vlakken ontstaan, zoals wel het geval is bij puntafwatering. Hinderlijke plassen worden hierdoor voorkomen. Bij het plaatsen van lijngoten is weinig graafwerk nodig. Door het grotere roosteroppervlak gaat de afwatering sneller dan bij puntafwatering. Het meeste vuil, zoals blad en zand, wordt door vuilvangers opgevangen. Hierdoor komt er geen rommel in de leidingen van het riool terecht. Een lijngoot kan eenvoudig worden geplaatst en vormt een stijlvol architectonisch onderdeel van de bestrating!

Het ruime aanbod aan lijngoten en roosters voldoet aan de genormeerde belastingsklasse A15kN t/m F900kN, volgens NEN - EN 1433.

Het ACO team staat u graag terzijde om u zo goed mogelijk te adviseren bij projecten. Neem gerust contact met ons op!

Lijngoot
Klik op de afbeelding om voorbeelden te bekijken

 

Kijk ook eens bij de volgende pagina's of neem contact met ons op:
Goten Draingoot Douchegoot Sleufgoten Roostergoot Putten rvs Putafdekking Pompput Olieafscheider Lijngoot


[ Home | Producten | Service | Contact | Bedrijfsinfo | Sitemap | ACO Groep ]

© ACO BV