Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Fotoreportage City Harbour Hotel Amsterdam

Samenvatting van het project:

Op het Cruquiuseiland in Amsterdam ligt het nieuwgebouwde Amsterdam City Harbour Hotel.De industriële uitstraling zie je ook terug in het hotel en haar omgeving. De ACO FineLine goten uit RVS sluiten prachtig aan bij de strakke bestrating. Samen met de ACO Profiline goten voorzien van RVS maasrooster, ten behoeve van de gevelafwatering, is een goede afwatering rondom het hotel gegarandeerd. Ook bij de ingang van de parkeergarage tref je ACO Drain MultiLine goten, voorzien van een verzinktstalen sleufrooster.

City Harbour hotel
Amsterdam (2019)
Opdrachtgever: HBB Group
Uitvoerder/verwerker: A. Hollander BV
Ontwerp: Mulderblauw architecten
Product: Urban Design ACO FineLine RVS goten, ACO Profiline met RVS maasrooster en ACO Drain MultiLine goten met verzinkt stalen sleufrooster


Swipe over deze fotorol en bekijk alle foto's

Meer weten of advies nodig?

In een wereld die verandert hechten wij bij ACO veel waarde aan onderling contact en samen presteren. Daarom stellen wij onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers natuurlijk gratis gebruik maken. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.