Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Perrons

Op perrons zijn behalve passagiers ook veel infra- en installatietechnische voorzieningen aanwezig. Om deze netjes en veilig, maar toch goed bereikbaar weg te werken liggen ze vaak in de perronvloer. ACO heeft een uitgebreid programma luiken welke deze voorzieningen goed bereikbaar maken maar ook passen in een veilig en visueel aantrekkelijk perron. Aangezien grote delen van perrons vaak niet overdekt zijn, en regenwater snel en efficiënt afgevoerd moet worden bieden de ACO afwateringssystemen hier de oplossing.

Veiligheid

In de trein nog even 9292 checken om te zien of je de volgende aansluiting nog halen kunt. De deur uit en rennen naar de trappen om op tijd het volgende perron te halen. Je staat er niet bij stil maar de bodem onder je voeten is erg belangrijk. Want je wilt toch niet onderuit gaan op onregelmatige, natte of gladde oppervlakken.Daarom is een veilige afwatering erg belangrijk op het perron. ACO levert alleen afdekkingen die voldoen aan de EN 1433. Maar er zijn ook afdekkingen als de healguard of maasroosters die extra slipwerende eigenschappen hebben. Wist je dat we zelfs afdekkingen op lijngoten hebben die voorzien zijn van blindengeleidingsprofielen? Zo worden heel slim functies gecombineerd.

Minimale schoonmaakmomenten

Op het perron van het treinstation Assen lag er een uitdaging in het vinden van goede veilige afwatering en slibvang met een grote capaciteit om het aantal schoonmaakmomenten tot een minimum te kunnen beperken. ACO vond de oplossing in een standaard lijngoot in combinatie met maatwerk slibvangers die bovendien niet zonder gereedschap te openen zijn. Heb jij ook een bijzondere vraag op het gebied van afwatering? #askACO

Wij zijn jouw gratis kennispartner .... #askACO

Ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers kunnen gratis gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring van ACO. #askACO noemen we dat. Heb je een vraag over het opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO ..... neem nu contact met ons op