Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Euroline Voronoi 3dbeeld-lowres

Woningbouw, huis en tuin

ACO biedt oplossingen voor het watermanagement in huis en tuin. Met onze ACO House&Garden oplossingen kun je regenwater vasthouden in je tuin of afvoeren naar het riool. Met ACO ShowerDrain geven we de onverwachte finishing touch aan je badkamer en inloopdouche. Daarnaast heeft ACO een programma ramen en lichtschachten welke zorgen voor licht en lucht in kelderruimtes, uiteraard aangevuld met de benodigde afwateringssystemen voor deze lager gelegen ruimtes.

Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om jouw watervraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningen.

Bekijk relevante projecten