Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO Watermanagment - Hotel Header - Afwatering Buiten

Watermanagment in en bij Hotels

Bij en in hotels is een goed watermanagementsysteem onontbeerlijk. Want waar gaat al dat regenwater en afvalwater van een hotel naar toe? Met ACO’s kennis ondersteunen wij de architect en installatieadviseur graag om een passend afwateringssysteem te ontwerpen. Van dak tot parkeerplaats en (groot)keuken tot doucheruimte, ACO is er in thuis!

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om jouw watervraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.

Bekijk relevante projecten