Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Horeca, kantines en keukens

Horeca, kantines en keukens in sauna's, sportaccommoadaties, wellness centra en zwembaden zijn niet meer weg te denken en vormen dan ook een belangrijke inkomstenbron. Daarom worden steeds hogere eisen gesteld aan het geleverde assortiment en daarmee de professionele inrichting en uitstraling van deze keukens. Een goede afwatering die bijdraagt aan eenvoudig schoonmaken en betere hygiëne is daarom hier ook van belang. ACO heeft een ruim assortiment afwateringssystemen en vetafscheiders die bijdragen aan een betere voedselveiligheid, lagere kosten en hogere health&safety.

Voedselveiligheid

Bezoekers maken vaak gebruiken van de horecagelegenheden. Ze snacken, lunchen of gaan een hapje eten in een restaurant of kiosk. Deze keukens krijgen elke dag een hoop te verduren. Personeel dat de keuken in en uit loopt, vochtige en vettige vloeren. De vloer is een plek waar bacteriën zich thuis voelen.

Daarom is voor voedselveiligheid is een goed ontworpen afwateringssysteem dat goed en eenvoudig te reinigen essentieel. Gecombineerd met een doordacht afwateringsadvies worden ook risico’s op besmetting of verstopping, geminimaliseerd. Bij professionele keukeninrichtingen worden RVS maatwerk roosters en putten in de vloer opgenomen.ACO heeft een ruim assortiment afwateringssystemen die onder onze Hygiene First filosofie bijdragen aan een betere voedselveiligheid, lagere kosten en hogere health&safety.

ACO neemt ook de vetafscheiders en het rvs leidingwerk, mee in haar ontwerpadvies. Een gedegen advies dat gebaseerd op de HygieneFirst filosofie, want voor de voedselveiligheid is het belangrijk om besmettingen te voorkomen.

Vethoudend afvalwater

Het lozen van vethoudend afvalwater is in keuken waar niet particulier voedsel wordt bereid niet toegestaan. Daarom dient te professionele keuken van sportcomplex, zwembad of wellness te worden voorzien van een vetafscheiderinstallatie. Deze dient zo dicht mogelijk bij de bron van de vervuiling van het afvalwater komen te staan om dichtslibben van het leidingwerk te voorkomen. Wij hebben diverse vetafscheiders in ons assortiment, die variëren in mobiele of vaste installaties, aardinbouw of vrijstaand, voorzien van eigen of externe schoonmaak en ledigingsinrichting.

Wij zijn jouw gratis kennispartner

Ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers kunnen gratis gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring van ACO. #askACO noemen we dat. Heb je een afwateringsvraag voor jouw professionele keuken? #askACO. Neem nu contact met ons op