Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Afwatering gebouw binnen

Sportcomplex, wellnesscentra en zwembad zijn installatietechnisch vaak complexe projecten. Door de grootte van de bouwvolumes en de eisen aan het binnenklimaat en comfort. Ook de water en sanitaire voorzieningen horen hier bij. Dit creëert wederom de vraag naar goede en betrouwbare afwateringssystemen. Deze moeten hygiënisch zijn en eenvoudig in beheer en onderhoud.

Gedegen advies

Als specialist op het gebied van afwateringstechniek ondersteunt ACO architecten- en ingenieursbureaus met het ontwerpen van een optimaal functionerend afwateringssysteem. Vanaf het maken van hydraulische capaciteitsberekeningen tot het maken van een systeem lay-out, zijn ACO’s adviseurs dé partner in elk project. Samen met de klant wordt gezocht naar de juiste balans tussen de gewenste functionaliteit, kosten en uitstraling. Een goede uitvoering is bepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van het eindresultaat in ieder project. Afhankelijk van de complexiteit van het project ondersteunt ACO de aannemer of installateur met inbouwadviezen en bouwbegeleiding bij het werk.