ACO Nieuws

Blijf op de hoogte! Op deze pagina tref je snel het laatste nieuws aan. Wil je meer weten over wat er bij ons achter de schermen gebeurt, op de hoogte blijven van watermanagement oplossingen en onze projecten? Laat het ons weten en schijf je dan nu in voor onze maandelijkse E-nieuwsbrief.


Publicatie Vakblad Riolering

juli 2020: publicatie in Vakblad Riolering

In het vakblad Riolering van juni/juli 2020 een artikel over de samenhang tussen wateroverlast, droogte en hemelwaterkwaliteit.

Omdat hemelwater in de basis een schone waterstroom is, zou het ideaal zijn als het onvervuild lokaal in de bodem kan treden, later benut kan worden en je de afvoer kunt beheersen. Voorwaarde hierbij is dat het afstromende hemelwater schoon is. Hoe je daarvoor zorgt lees in dit artikel.

Lees deze publicatie

ACO vakantiesluiting

ACO vakantiesluiting van 3 - 7 augustus

Het is zomer, dus tijd voor vakantie. Ook voor ACO even een moment van opladen en uitrusten om straks weer vol energie aan de slag te gaan.

Daarom zijn wij tijdens de Bouwvak van 3 t/m 7 augustus gesloten. Maandag 10 augustus zijn wij je graag weer van dienst.

Alvast een fijne zomer gewenst!

Nieuwe ACO website

20 juli 2020: nieuwe ACO.NL website

ACO Watermanagement Nederland lanceert vandaag een nieuwe website. Het vertrouwde www.aco.nl helemaal in de nieuwe huisstijl en voorzien van handige tools, zoals een product keuzehulp. ACO laat op deze website zien dat zij graag jouw kennispartner zijn. Dus heb je een vraag over het opvangen, behandelen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO

Wat vinden jullie ervan? Tips zijn welkom via marketing@aco.nl


10 juli 2020: Jubilarissen

Dat verdient een bloemetje! Tijdens de jaarlijkse BBQ van afgelopen weekend werden onze 8 jubilarissen (helaas niet allemaal op de foto) in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een envelop. Van harte gefeliciteerd Ellen 20 jaar (marketing), Hans 20 jaar (magazijn/logistiek), Roy 15 jaar (magazijn/logistiek), Roy 15 jaar (marketing), Andre 10 jaar (verkoop) Tino 10 jaar (magazijn/logistiek), Pascal 5 jaar (verkoop) en Ruben 5 jaar (designafdeling). Op naar het volgende jubileum kanjers!

Nieuwe video reinigen lijnafwatering

juni 2020 nieuwe video reiniging lijngoten

Het reinigen van ACO lijnafwateringsgoten gaat eenvoudig en snel. En mischien nog wel belangrijker: de omgeving en voorbijgangers ervaren geen overlast, want er is geen opspattend water tijdens het reinigen. Bekijk nu de video

april 2020: prijslijst ShowerDrain

Technische documentatie en prijslijst Showerdrain
Hij is er! De nieuwe technische brochure van ACO ShowerDrain is klaar. Helemaal in de nieuwe huisstijl van ACO en voorzien van de actuele prijzen.

TOP