Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Bushaltes en tramhaltes

Reizigersgemak

Reizigersgemak is het uitgangspunt bij openbaar vervoer. Wij denken daar graag in mee. Daarom hebben wij KerbDrain elementen ontwikkeld met een hoogte van 360mm en 480mm.
Deze vereffenen het hoogteverschil tussen de vloer van de bus of tram en de halte. Hierdoor is het in- en uitstappen bij bus- en tramhaltes eenvoudiger en zijn bus en tram beter toegankelijk, ook voor mindervaliden. Voor nog meer reizigersgemak is de KerbDrain voorzien van inlaatopeningen aan de zijkant. Deze zorgen voor een snelle afvoer van het water, zodat wachtende reizigers niet meer nat worden van opspattend regenwater bij passerende voertuigen. Bekijk deze KerbDrain.

Wij zijn graag jouw kennispartner

Ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers kunnen vrijblijvend gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring van ACO. #askACO noemen we dat. Heb je een afwateringsvraag? #askACO wij zijn benieuwd naar jouw uitdaging. Neem nu contact met ons op