Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Horeca

OV-stations behoren tot de grootste en intensiefst gebruikte gebouwen die we in onze maatschappij kennen. Er komen dagelijks duizenden passagiers langs en de horeca is daarom vaak ruimschoots aanwezig. ACO heeft een ruim assortiment afwateringssystemen en vetafscheiders die bijdragen aan een betere voedselveiligheid, lagere kosten en hogere health&safety.

Voedselveiligheid

Duizenden passagiers gebruiken de horecagelegenheden op een station. Ze snacken, lunchen of gaan een hapje eten in een restaurant of kiosk. Deze keukens krijgen elke dag een hoop te verduren. Personeel dat de keuken in en uit loopt, vochtige en vettige vloeren. De vloer is een plek waar bacteriën zich thuis voelen.

Voor voedselveiligheid is een goed ontworpen afwateringssysteem goed en eenvoudig te reinigen. Gecombineerd met een doordacht afwateringsadvies worden ook risico’s op besmetting of verstopping, geminimaliseerd. Bij grootschalige keukeninrichtingen worden RVS maatwerk roosters en putten in de vloer opgenomen.

ACO heeft een ruim assortiment afwateringssystemen die onder onze Hygiene First filosofie bijdragen aan een betere voedselveiligheid, lagere kosten en hogere health&safety. ACO neemt ook de vetafscheiders en het rvs leidingwerk, mee in haar ontwerpadvies. Een gedegen advies dat gebaseerd op de HygieneFirst filosofie, want voor de voedselveiligheid is het belangrijk om besmettingen te voorkomen.

Vethoudend afvalwater

Het lozen van vethoudend afvalwater niet is toegestaan. Daarom hebben wij diverse vetafscheiders in ons assortiment, die variëren in mobiele of vaste installaties, aardinbouw of vrijstaand, voorzien van eigen of externe schoonmaak en ledigingsinrichting.

Wij zijn jouw gratis kennispartner

Ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers kunnen gratis gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring van ACO. #askACO noemen we dat. Heb je een afwateringsvraag voor jouw professionele keuken? #askACO. Neem nu contact met ons op