Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Dakterrassen en daktuinen

Dakterrassen en daktuinen kunnen zo ingericht worden dat men onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van het uitzicht. Wij hebben functionele en esthetische oplossingen die het water afvoeren en toch een mooi design hebben. Daarnaast is een plat dak, met het oog op de klimaatverandering, ook de oplossing om overtollig water op te vangen.


Dakafwatering

Een goede afwatering bij een plat dak is cruciaal voor een duurzaam veilig gebruik van het gebouw. Of het nu gaat om vrij-verval dakafwatering of UV-systemen, ACO heeft een uitgebreid assortiment dakafvoeren, waarbij ook extra eisen zoals brandveilige putten (indien ze vlak bij gevels van hoogbouw onderdelen worden geplaatst) of putten geschikt voor verkeersbelastingen op parkeer/leefdaken standaard verkrijgbaar zijn. Uit oogpunt van duurzaamheid worden dakoppervlakken steeds vaker afgekoppeld en bijvoorbeeld op infiltratievoorzieningen aangesloten.

Dakterras en daktuin

Met de toenemende verstedelijking en ten gevolge van de klimaatverandering wordt er met een andere blik naar platte daken in de stedelijke omgeving gekeken. Platte daken kunnen op een uitstekende wijze ingezet worden om voorgenoemde problematieken het hoofd te bieden. Daarom is een duidelijk trend waarneembaar dat steeds meer daken om worden gezet naar dakterrassen en daktuinen. Het ACO assortiment dakafwateringsproducten biedt hiervoor vele mogelijkheden.

Kies je dak- en gevelafwateringsproduct


Relevante productgroepen: