Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Overslagplaatsen

Op overslagplaatsen kunnen bij de overslag van vloeistoffen calamiteiten optreden zoals lekkage aan- of losspringen van- slangen of koppelingen. Hierbij kunnen grote hoeveelheden al dan niet gevaarlijke vloeistoffen vrij komen. Om gevolgschade en met name milieuschade te voorkomen worden hiervoor calamiteitenvoorzieningen aangelegd. ACO levert hiervoor speciale calamiteiten afsluiters die doorslag van schadelijke vloeistoffen voorkomen en helpen deze (tijdelijk) op te vangen.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om jouw watervraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO.