Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Aco-108

Openbaar vervoer

Mobiliteit speelt een belangrijke rol in de hedendaagse samenleving. Openbaarvervoer krijgt daarin een steeds prominentere rol. Op OV-locaties waar mensenmassa’s zich snel, veilig en comfortabel moeten kunnen verplaatsen doen ACO afwateringssystemen hier zichtbaar en onzichtbaar hun werk. Zo hebben wij oplossingen voor perrsons, stationsgebouwen, tramhaltes, buspleinen, horeca, etc.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om het afwateringsvraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO.

Bekijk relevante projecten