Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Milieustraten

In milieustraten wordt afval gescheiden en ingezameld. Daarom zijn er bij milieustraten veel voor het milieu belastende stoffen aanwezig, die op geen enkele wijze in het milieu terecht mogen komen. De aanleg van afwateringssystemen welke de door het afstromende regenwater meegevoerde schadelijke stoffen kunnen afscheiden is dus noodzakelijk.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om jouw afwateringsvraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.

Lees ook de blog van Marc "Hoe je lozen van vervuild water kunt voorkomen"