Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Garages - werkplaatsen

In garages en werkplaatsen is er bij reparaties en onderhoud aan voertuigen en machines grote kans op vervuiling van de vloer door olie en vetten. Ook in mechanische productie omgeving wordt er gebruik gemaakt van smeer olie-/vetten. Ter bescherming van het milieu dient dit te worden opgevangen en uit het regen- schoonmaak- en afvalwater worden afgescheiden.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om jouw afwateringsvraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO.


Relevante productgroepen: