Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Opslaghallen

In opslaghallen is het veilig en droog opslaan van goederen het hoofddoel. Opslaghallen en distributiecentra beslaan enorme dakoppervlakken, een optimaal dakafwateringssysteem is daarom noodzakelijk maar een goed ontworpen systeem kan ook veel geld besparen zowel in aanlegkosten als onderhoud. Daarnaast dient in het kader van duurzaamheid (zoals o.a. BREEAM) bekeken te worden wat de beste functie van het regenwater kan zijn, bijv. buffering/koeling van gebouwen, regenwatergebruik in gebouwen of infiltratie.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om jouw afwateringsvraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO.


Relevante productgroepen: