Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Inflight catering

Een goede inflight catering draagt in belangrijke mate bij aan de reputatie van elke luchtvaartmaatschappij. Rondom vliegvelden zijn daarom vaak grote productielocaties aanwezig waar dit wordt voorbereid. ACO HygieneFirst filosofie is hier op het lijf geschreven; een hoge voedselveiligheid, lagere kosten en hoge health&safety.

Doordachte afwatering belangrijk voor voedselveiligheid

In de voedselverwerkende industrie worden vloeren, afwateringsputten en –goten blootgesteld aan verschillende temperaturen en vloeistoffen zoals water, chemicaliën en vetten. Maar ook transport met heftrucks en trolleys met (kleine) harde wielen hebben hun impact. ACO neemt al deze factoren, alsmede de vetafscheiders en het rvs leidingwerk, mee in haar ontwerpadvies. Een gedegen advies dat gebaseerd op de HygieneFirst filosofie, want voor de voedselveiligheid is het belangrijk om besmettingen te voorkomen.

Projectbegeleiding en afwateringsadvies

Voor voedselveiligheid is een goed ontworpen afwateringssysteem goed en eenvoudig te reinigen. Gecombineerd met een doordacht afwateringsadvies worden ook risico’s op verstoringen van het productieproces, door besmetting of verstopping, geminimaliseerd. Daarom komt ACO bij afwateringsvraagstukken op locatie om de situatie te bekijken. Er is bijvoorbeeld een verschil tussen een voedselproducent van kant-en-klaar maaltijden, een slachterij of een zuivelverwerker.

De belangrijkste punten die ACO meeneemt in haar afwateringsadvies zijn; welk water, hoeveel water, waar wordt op geloosd en komen de afwateringssystemen overeen met de behoeften en voorschriften/normen (HACCP) binnen het bedrijf. Ter voorkoming van scheurvorming, aantasting van de vloer en bacteriegroei is ook een goede verbinding tussen de put, goot en de vloerafwerking cruciaal. Vanuit hygiënisch oogpunt en belastingsklasse qua transportmiddelen is ook het type rooster belangrijk. Kortom, reden genoeg voor een gedegen HygieneFirst afwateringsadvies.

Wij zijn jouw gratis kennispartner

Wist je dat ACO haar jarenlange kennis en ervaring gratis beschikbaar stelt? #askACO noemen wij dat. Dus bij een vraag over het opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water … #askACO. Neem nu contact met ons op.