Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Terminalgebouwen

Terminalgebouwen op de luchthaven behoren tot de grootste en intensiefst gebruikte gebouwen die we in onze maatschappij kennen. Daarom zijn ze ook installatietechnisch een complex gebouw en is het afwateringstechnisch vaak een uitdaging. Op deze pagina geven wij je een paar tips waar je rekening mee kunt houden bij de inrichting van je horecagelegenheden, de sanitaire ruimtes en de hemelwaterafvoer. Wil je meer weten? Laat het ons weten.

Horecagelegenheden

In de toekomst zal Schiphol tot 80 miljoen passagiers per jaar ‘verwerken’. Veel van deze passagiers gebruiken op het vliegveld een snack of maaltijd in een restaurant of kiosk op de luchthaven. Bij grootschalige keukeninrichtingen worden RVS maatwerk roosters en putten in de vloer opgenomen. ACO is hiervoor een goed adres vanwege de HygieneFirst aanpak, korte levertijden en duidelijke tekeningen. Het lozen van vethoudend afvalwater is ook hier natuurlijk niet toegestaan. ACO werkt voor installateurs aan diverse vetafscheiders die variëren in mobiele of vaste installaties, aardinbouw of vrijstaand, voorzien van eigen of externe schoonmaak en ledigingsinrichting. Klik hier voor meer informatie.

Sanitaire ruimtes

Sanitaire ruimtes kunnen worden voorzien van ACO ShowerDrain douchegoten of putten. Op verzoek zijn deze uit te voeren met verknevelde afdekkingen. Klikhier voor meer informatie.

Hemelwaterafvoer

Bij onderhoud en nieuwbouw van een terminalgebouw wordt voor regenwaterafvoer hebben wij onbrandbare – hufterproof – leidingsystemen. Deze ACO GM-X leidingssystemen zijn zowel beschikbaar in vrij verval systeem als in onderdruk / UV systeem. Klik hier voor meer informatie

Advies nodig?

Ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers kunnen gratis gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring van ACO. #askACO noemen we dat. Heb je een vraag over het opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water bij het terminalgebouw? #askACO. Neem nu contact met ons op


Relevante productgroepen: