Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Kelder

Kelders werden vroeger hoofdzakelijk als koele opslagruimte gebouwd. Tegenwoordig worden kelders, als gevolg van beperkt beschikbare ruimte en soms strenge eisen aan bouwvolumes, steeds vaker als woon- en/of gebruiksruimte ingezet. Dit stelt dan hoge eisen aan het creeëren van daglichttoetreding, ventilatie, etc. Om afvalwater uit de kelder, van bijvoorbeeld sanitair en wasmachines, bedrijfszeker af te voeren hebben wij diverse oplossingen die voorkomen dat waterschade optreedt als gevolg van hevige regenval en/of overbelasting van de riolering.


Opvoerinstallatie en terugstuwbeveiliging

ACO Opvoerinstallaties en terugstuwbeveiligingen zorgen ervoor dat water, dat zich onder het niveau van de riolering bevindt, naar de openbare riolering wordt gevoerd zonder terugstuwing van afvalwater.

Kies de juiste opvoerinstallatie en terugstuwbeveiliging

ACO Markant Lichtschachten en ventilatieschachten

ACO Markant Lichtschachten en Ventilatieschachten vormen samen met de ramen en kozijnkantstukken een compleet programma voor de kelderbouw. De systemen zijn geschikt voor zowel plaatsing tegen metselwerk- als betonwanden.

Kies hier je licht- en ventilatieschacht

ACO Markant kunststof valramen of draaikiep ramen

ACO Markant kunststof ramen voor bijgebouwen en kelders zijn geschikt voor inbouw bij houtskeletbouw, metselwerk en bij renovatie. Ze zijn volledig uit slagvast kunststof vervaardigd en de profielen bestaan uit meerdere kamers.

Bekijk hier onze kunstof ramen

Therm isolerende kozijnkantstukken met inzetraam

ACO Therm® isolerende kozijnkantstukken met inzetraam voor de kelderbouw. De systemen zijn geschikt voor zowel metselwerk, in het werk gestort beton en prefabelementen. Dus ook geschikt voor renovatie.

Bekijk hier de mogelijkheden