Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Afwatering dak en gevel

Daken en gevels vangen veel water op. Vaak wordt onderschat hoeveel water hiervan afstroomt. Om wateroverlast en schade aan het gebouw te voorkomen dient het water snel weg te stromen. Op deze pagina tref je allerhande oplossingen aan om hemelwater af te voeren van dak, gevel, balkon en galerij. Ook hebben we oplossingen om dit regenwater op te vangen en te gebruiken voor op het eigen terrein. Dat is duurzaam omgaang met regenwater!
Afwatering stadions

Afwatering van stadions met vaak grote dakoppervlakken moeten uit veiligheidsredenen 100% gewaarborgd te zijn. Hierbij spelen ook aspecten als brandwerendheid en vandalisme bestendigheid een belangrijke rol, evenals duurzaam omgaan met regenwater. Daarnaast zitten in stadions en clubgebouwen tal van technische installaties welke onder of in een vloer verwerkt zitten, maar toch toegankelijk moeten blijven voor onderhoud. Wij hebben ook ervaring met de afwatering van stadions. Zo zijn de ACO GM-X hemelwaterafvoerstystemen en vlakdakafvoeren toegepast in de de Mercedez Benz Arena in Stuttgart.

Ga naar onze dak- en gevel afwateringsoplossingen

Relevante productgroepen: