Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Stationsgebouwen

OV-stations behoren tot de grootste en intensiefst gebruikte gebouwen die we in onze maatschappij kennen. Daarom behoren OV-stations tot de installatietechnisch meest complexe gebouwen. Ook afwateringstechnisch zijn hier vaak de nodige uitdagingen. ACO ondersteunt je ook hier in de juiste productkeuze.

Oplossingen voor de horeca

Wat is de overeenkomst tussen Openbaar Vervoer Terminals? Het is er altijd erg druk en er hangt altijd de geur van vers bereid voedsel. Centraal horecaplein zou voor veel OV Terminals een goede benaming zijn. De horecavoorzieningen hebben allen de verplichting om hun afvalwater te zuiveren van vetresten voordat het geloosd wordt. Dit kan centraal plaats vinden voor alle horecaondernemers tesamen zoals in Utrecht of Rotterdam, maar ook decentraal per horeca ondernemer. ACO leverde er binnen opgestelde vetafscheiders en opvoerinstallaties.

Uitstraling is belangrijk

Vanwege de centrale ligging en de grote bezoekersaantallen is ook uitstraling op de OV Terminals van groot belang. Denk hierbij aan de indrukwekkende trappartijen op Utrecht Centraal aan de Jaarbeurszijde. ACO leverde veilige smalle lijnafwatering voor de in natuursteen uitgevoerde trappen en voor de roltrappen.

Afwatering fietsparkeergarage

Op Utrecht Centraal is ook de grootste fietsparkeergarage van Nederland. Op het dak ervan leverde ACO de lijnafwatering, bij de ingangen leverde ACO lijngoten om nattigheid binnen te minimaliseren. Ook mocht ACO opvoerinstallaties leveren om het opgevangen vuile water weer te verpompen. Heeft u plannen voor een nieuw OV-complex? #askACO

Wij zijn jouw gratis kennispartner .... #askACO

Ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers kunnen gratis gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring van ACO. #askACO noemen we dat. Heb je een vraag over het opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO ..... neem nu contact met ons op


Relevante productgroepen: