Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Health C Wave 03 2

Gezondheidszorg ↓

In gebouwen waar veel mensen verblijven en waar zorg verleend is een goed afwateringssysteem onontbeerlijk. Met ACO’s kennis ondersteunen wij de architect en installatieadviseur graag om een passend afwateringssysteem te ontwerpen. Van dak tot parkeerplaats en (groot)keuken tot doucheruimte, ACO weet raad.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om jouw watervraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.