Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Voor een optimale infrastructuur is afwatering essentieel. Want een optimale afwatering zorgt voor het veilig en begaanbaar houden van wegen, bruggen en tunnels. Ook tijdens tijdens zware regenval. Afwateringssystemen zijn de eerste stap in de afwateringsketen, maar de daaropvolgende stappen zijn minstens zo belangrijk. Deze zorgen namelijk voor het beschermen van de bodem en grond-/oppervlaktewater tegen de vervuiling met milieubelastende stoffen. Daarna kan het regenwater op de gewenste wijze veilig geloosd worden.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om het afwateringsvraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? #askACO.

Oplossingen infrastructuur