Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Infrastructuur 3D Tekening, met zichtbare afwateringsoplossingen

Infrastructuur ↓

Voor een optimale infrastructuur is afwatering noodzakelijk. Een goede afwatering zorgt voor het veilig en begaanbaar houden van wegen, bruggen en tunnels. Ook tijdens zware regenval. Het opvangen van water is de eerste stap in onze systeem-keten, maar de stappen hierna zijn minstens zo belangrijk. Deze stappen zorgen namelijk voor het beschermen van de bodem, grond en oppervlaktewater tegen de vervuiling met milieubelastende stoffen (lees meer over de wettelijke eisen). Daarna kan het (regen)water op de gewenste wijze veilig afgevoerd of hergebruikt worden.

Wij komen graag bij je aan tafel of op locatie om het afwateringsvraagstuk te inventariseren. Vervolgens maken onze adviseurs jouw afwateringsplan en systeemontwerp, ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningenn. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. ACO zorgt voor de afwateringsexpertise en jij houdt de eindregie. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.

Bekijk relevante projecten