Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Fotoreportage verkeersveilige afwatering viaduct Grebbeweg (N225) / Lijnweg (N233)

Samenvatting van het project:

In september 2018 is het afwateringsprobleem aan het viaduct N225 in Rhenen opgelost. De klus werd uitgevoerd in opdracht van de provincie, in combinatie met het groot asfaltonderhoud van het brugdek. Van tevoren werd uitvoerig onderzoek gedaan naar de beste en meest duurzame oplossing. Op het viaduct werd het KerbDrain afwateringssysteem aangebracht.

De KerbDrain is een afwateringssysteem en trottoirband in één. Dankzij de vele inlaatopeningen aan de zijkant is de inlaatcapaciteit zeer groot en hoeft het toestromende water geen lange weg af te leggen. Een absolute pré vanuit het oogpunt van verkeersveiligheid.


Meer weten of advies nodig?

In een wereld die verandert hechten wij bij ACO veel waarde aan onderling contact en samen presteren. Daarom stellen wij onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers natuurlijk gratis gebruik maken. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.