Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Fotoreportage Het Gelders Huis (provinciehuis)

Samenvatting van het project:

Het Gelders Huis is de nieuwe naam voor het gerenoveerde Huis der Provincie in Arnhem. Het oude Huis der provincie was een technisch verouderd gebouw uit de wederopbouwperiode in de traditie van de Delftse School.

Door de renovatie van het oude gebouw, gecombineerd met nieuwbouw is een duurzame en eigentijdse huisvesting met een monumentaal karakter ontstaan. De trappartij voor het Gelders Huis vormt een mooie verbinding met de markt en de bekende Eusebius Kerk die al meer dan vijf eeuwen het stadsgezicht van Arnhem bepaalt. De afwatering van de trappen en het plein rondom het gebouw wordt gedaan door middel van ACO Squareline sleufgoten. Deze keer gaat het niet om een lange streng, maar om korte stukjes die aansluiten op de breedte van de toegepaste stenen.

Het Gelders Huis (provinciehuis)
Arnhem (2017)
Opdrachtgever: Provincie Gelderland
Uitvoerder/verwerker: Installatiebedrijf J.C. Kersbergen
Ontwerp: Valstar Simonis bv
Product: Sqaureline, vetafscheiders, olieafscheiders, RVS goten en putten


Meer weten of advies nodig?

In een wereld die verandert hechten wij bij ACO veel waarde aan onderling contact en samen presteren. Daarom stellen wij onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers natuurlijk gratis gebruik maken. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.