Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Fotoreportage Emmaplein Zeist

Samenvatting van het project:

Het centrum van Zeist is vernieuwd. Het is een verblijfplek geworden met meer oog voor groen. Het centrum heeft een divers winkelaanbod, een weekmarkt en genoeg ruimte voor evenementen. Ook het Emmaplein is vernieuwd. De winkelgevels zijn aangepast en er is een speelse bestrating aangelegd, waardoor het plein gezelliger is geworden. Voor de afwatering is gebruik gemaakt van een opvallende ExoDrain goot met een inwendige breedte van 300mm, voorzien van een speciaal ontworpen rooster. Deze brede robuuste goot uit CorTen Staal volgt moeiteloos alle radii in de bestrating en zorgt daarmee voor een dynamische uitstraling. De kleur van het CorTen sluit prachtig aan bij de kleur van de bestrating. In totaal zijn twee strengen met een lengte van 80 meter toegepast.


Meer weten of advies nodig?

In een wereld die verandert hechten wij bij ACO veel waarde aan onderling contact en samen presteren. Daarom stellen wij onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers natuurlijk gratis gebruik maken. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.