Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

CorTenstalen Trialine radius sleufgoten van ACO Urban Design

Samenvatting van het project:

De Esplanade is het grootste plein in de binnenstad van Almere en grenst aan het Weerwater. Het project vormt een belangrijke schakel in Almere 2.0: het plan waarmee de gemeente investeert in een levendig en aantrekkelijk stadshart.

In 2020 is de Esplanade omgetoverd tot een heerlijk stadspark met veel bankjes om lekker te ontspannen in de zon en te kijken naar alles wat er op het water gebeurt. Aan het plein ligt de kunstlinie waar je kunt genieten van theatervoorstellingen, exposities en concerten. Het plein heeft een multifunctioneel karakter, want het is ook in gebruik als evenemententerrein en het vormt straks de groene verbinding tussen Floriade Expo 2022 en de binnenstad. Voor de afwatering is gekozen voor de Q-max van ACO.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Foto's CorTen stalen Trialine


Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO