Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Europaplein Rijssen voorzien van een ACO ExoDrain roostergoot.

Samenvatting van het project:

Het Europaplein voor het gemeentehuis van Rijssen wordt gebruikt voor de maandagmarkt en evenementen. Het plein boven de parkeergarage bestaat uit een verharde ruimte voorzien van plantvakken en een interactief spel. Het dak van de onderliggende parkeergarage is voorzien van een nieuwe waterdichte laag. De afwatering van het plein mag niet middels dakafvoeren door deze waterdichte laag plaatsvinden. Daarom moet al het water worden opgevangen en naar de zijkant van het plein worden afgevoerd. Boven een parkeergarage geldt een beperkte inbouwhoogte. Daarom is het plein voorzien van een roostergoot van ACO de ExoDrain. Deze custommade goot kan in elke gewenste goothoogte worden geproduceerd. Bovendien volgt de goot probleemloos iedere hoek in de zeer gevarieerde bestrating. Ook de gevelafwatering van het gemeentehuis is aangesloten op deze ExoDrain.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO