Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Lijnafwateringsgoten van ACO liggen rondom het Beste Gebouw van Nederland: Forum Groningen

Samenvatting van het project:

Het Forum in Groningen is in 2020 uitgeroepen tot het beste gebouw van Nederland. Forum kreeg deze architectuurprijs, omdat het gebouw een grote meerwaarde heeft voor de opdrachtgevers en de samenleving. Ook is het Forum uitgeroepen tot de winnaar in de categorie 'Publiek Gebouw' bij de Architectenweb Awards 2020.

Rondom het Forum liggen diverse lijnafwateringsgoten van ACO. De sleufgoten op het voorplein en rondom het gebouw Forum zijn van het type Trialine en zijn door ACO geadviseerd en hydraulisch berekend. In de omliggende straten liggen de Mulitpoint K200 lijnkolken. Ook liggen daar speciaal voor de Gemeente Groningen ontworpen Trialine CorTenstaal sleufgoten met inspectieluik op de ExoDrain goten.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO