Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

CorTen stalen putafdekkingen schrijven geschiedenis

Samenvatting van het project:

De Keizerstraat is het eerste wat mensen van Deventer zien als ze van het station naar het centrum wandelen. Om de route naar de binnenstad aantrekkelijker en logischer te maken is De Keizerstraat vernieuwd. Nieuwe rode straatstenen, meer bomen en groen en nieuwe verlichting. In de bestrating en het straatmeubilair wordt je er heel subtiel aan herinnerd waar je je bevindt. In de door ACO geleverde CorTen stalen putafdekkingen staat de naam van de stad. Het ontwerp is een ode aan de boekdrukkunst. In het woord Deventer zit een anagram in verborgen. Je kunt van de letters nog een ander mooi woord vormen.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO