Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Sleufgoten van ACO liggen voor het Rijkskantoor De Knoop en The Green House aan de Croeselaan in Utrecht

Samenvatting van het project:

Het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkelde de voormalige Knoopkazerne aan de Croeselaan in Utrecht tot een modern rijkskantoor. Vanaf 2018 hebben verschillende rijksdiensten hun intrek genomen in het gebouw. Het gebouw bevat werkplekken, gastwerkplekken en een vergadercentrum voor rijksambtenaren. De buitenruimte is ingericht met onder andere een plein (het Knoopplein) en een tijdelijk paviljoen met horecabestemming. Het verhoogde plein dat beide gebouwen verbindt met de Croeselaan en de Moreelsebrug en Utrecht is prachtig ingericht met o.a. de ACO Sleufgoten uit RVS Fineline en natuurstenen bestrating.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO