Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

PowerDrain-I Sealin lijnafwatering met Freestyle rooster Harmony

Samenvatting van het project:

De winkelstraat die parallel loopt aan het heringerichte Koopmansplein in Assen is voorzien van lijnafwatering in de vorm van een roostergoot. Maar niet zo maar een roostergoot. Deze goot is voorzien van een Freestyle rooster Harmony. Met Freestyle bieden wij individuele oplossingen voor lijnafwatering in de landschapsarchitectuur. Zo heeft ook de gemeente Assen gebruik gemaakt van deze unieke designmogelijkheid en geven ze hiermee afwatering een eigen gezicht in hun stad. Het rooster is gecombineerd met het nieuwe ACO PowerDrain-I Sealin gootelement.

Deze PowerDrain-l goten kunnen type -l geïnstalleerd worden tot en met belastingsklasse D400. Dit maakt deze goot tot een perfecte oplossing voor plekken in binnenstedelijk gebied waar af en toe toch zwaar verkeer kan worden verwacht.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO