Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO Fineline RVS Sleufgoten zorgen voor de afwatering

Samenvatting van het project:

Het Koopmansplein is een intensief gebruikt plein in het centrum van Assen, waar wonen, werken en winkelen wordt gecombineerd. Voor de herinrichting van het plein hebben de inwoners zelf gekozen voor een ontwerp wat verder is uitgewerkt door het bouwteam. Naast aandacht voor bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid van het plein is er bij het ontwerp ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid en klimaatadaptatie. Het nieuwe stadshart heeft nu een ondergrondse waterberging die zorgt voor opslag van regenwater tijdens natte periodes. De verkoelende groen beplanting is ook opgewassen tegen droge dagen en voor de ultieme verkoeling is het plein voorzien van een fontein. Voor de afwatering van de bestrating rond de fontein is gekozen voor de ACO Fineline, die perfect verwerkt is tussen de Portugese klinkers. .


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO