Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

CorTenstalen Trialine radius sleufgoten van ACO Urban Design

Samenvatting van het project:

Zestigduizend kuub grond, een laag van dertien meter klei en evenveel zand moest wijken. Op 24 meter diepte werd een vloer van een paar meter beton gestort. Met een diepte van 22 meter is de parkeergarage onder de Lammermarkt in de Gemeente Leiden de diepste van Nederland. Van de diepe put die eerst vol water stond is niets meer te zien. Inmiddels is er boven op de parkeergarage op de Lammermarkt, een prachtig plein aan het verrijzen! Met de CorTenstalen Trialine radius sleufgoten van ACO Urban Design was de puzzel van bochtstralen snel en makkelijk te maken! De 50 liter bezinkputten met scharnierende inspectiedelen zijn voorzien van het bekende logo met de sleutels van de gemeente Leiden. .


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO