Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO SquareLine-/ ACO FineLine sleufgoten en Multipoint K200

Samenvatting van het project:

De Oudedijk en het Terraveenplein in Odiliapeel zijn weer helemaal up to date. Belangrijke aandachtspunten bij de herinrichting waren de verkeersveiligheid en het rij- en loopcomfort op het plein. Er is direct een nieuw hemelwaterriool aangelegd. Het water wordt opgevangen met ACO Multipoint K200 kolken. Omdat deze kolken zo smal zijn dragen bij aan de verkeersveiligheid en rijcomfort. De kolken passen perfect in de strek langs de stoeprand, zodat er geen arbeidsintensief en lelijk knipwerk voor de klinkers nodig was. Het Terraveenplein is groener geworden door extra bomen en struiken. Rond de kiosk (een gebouwtje midden op het plein dat bij het 22-jarig bestaan van de plaatselijke carnavalsclub is gebouwd) is het plein voorzien verhoogde plantenbakken en extra zitjes. Tussen de plantenbakken zijn ACO Squarline- en ACO FineLine sleufgoten aangebracht voor het opvangen en afvoeren van regenwater, om zo wateroverlast te voorkomen.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO