Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Aantrekkelijk centrum trekt bezoekers dankzij ACO Fineline Corten sleufgoten

Samenvatting van het project:

Een aantrekkelijk centrum trekt bezoekers. Dat weet iedereen! Het winkelgebied van Hillegom kampte al jaren met leegstand, waardoor het bestaansrecht ter discussie stond. Voor een positief toekomstperspectief is een centrumvisie opgesteld wat heeft geleid tot de herinrichting van het volledige centrum. De aanpak ging daarbij veel verder dan een cosmetische make-over. Inmiddels mag het resultaat er zijn: een modern centrum, waar het niet alleen draait om de winkels, maar ook ruimte biedt voor ander verblijf, zoals horeca en cultuur. Voor de afwatering van de wegen is gekozen voor sleufgoten van ACO Fineline uit CorTen staal die, samen met de toegepaste bestrating, zorgen voor een authentieke uitstraling. Door het slimme ontwerp van het "Clean" rooster op de bezink- inspectieputten zullen deze minder snel vervuild worden door bijvoorbeeld platgetrapte blikjes enz.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO

Bekijk al onze Urban Design oplossingen
Bel ons nu voor advies