Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

ACO verbind met Urban Design Sleufgoot Trialine De Slinger Zaandam

Samenvatting van het project:

De Slinger is een fly-over fietspad die het westen van Zaandam verbindt met het centrum. Hierdoor is het centrum veel beter bereikbaar. Zoals de naam al doet vermoeden is het geen kaarsrecht fietspad, maar slingert het over de weg en het station heen. Er moet namelijk een hoogteverschil van 20 meter worden overbrugd. Het ontwerp van het fietspad sluit perfect aan bij de rest van het vernieuwde centrum van Zaandam, waarbij de herkenbare Zaanse architectuur een moderne twist heeft gekregen. Voor de afwatering van het fietspad is gekozen voor de ACO Trialine. Een RVS sleufgoot die ook op andere plaatsen in het centrum van Zaandam zijn toegepast.


Swipe over deze fotorol voor de fotoreportage:

Ook interesse in bijzondere designafwatering met eventueel een eigen ontworpen roosterafdekking?

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gratis gebruik maken. #askACO