Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Zwembad Citta Romana
Veilig en elegant

Het probleem

Resort Citta Romana is een vakantiepark bij Hellevoetsluis. Het zwembad met sauna zijn recent gerenoveerd. In de oude situatie had men te kampen met veel plasvorming op de tegelvloer. Hierdoor ontstonden gevaarlijke situaties. Om een goed afschotplan te creëren in de nieuwe situatie heeft men ACO gevraagd om advies. Voor het tegelplan was het belangrijk dat er geen onderbrekingen en afvoerputten in de strengen zaten.

De oplossing

ACO heeft dit opgelost door de afvoeren van Ø50mm, onder de sleufgoot te lassen, die door de vloer naar de kelder gaan. Hier was het mogelijk een stankslot te maken met de mogelijkheid te kunnen ontstoppen. De sleufgoot rondom het zwembad moest in lengte aangepast kunnen worden om zo te kunnen anticiperen op het afschotplan. ACO heeft hiervoor de hoeken overlengte gegeven zodat de goot ter plekke op maat kon worden gemaakt.

Het resultaat is een sleufgoot die voor de gebruiker niet opvalt maar wel zorgt voor een veilig verblijf!

Zwembad resort Citta Romana
Hellevoetsluis (2023)

Opdrachtgever: Resort Citta Romana
Ontwerp: Brand Architecten
Uitvoerder: Mourik Bouw
Product: ACO Stainless RVS maatwerk