Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Thermen Berendonck Nijmegen

Thermen Berendonck het meest duurzame wellnessresort van Europa. Zij gaan daarbij verder dan alleen zonnepanelen. Berendonck in volledig van het gas af. Alle energie die wordt gebruikt is elektrisch. Gebouwen en de zwembaden worden verwarmd met de energie van eigen zonnepanelen en warmtepompen. De warmte uit de sauna’s wordt gebruikt om het water mee te verwarmen. Rioolwater van douches en zwembaden passeren warmte wisselaars, waardoor geen warmte verloren gaat!

Om optimaal te kunnen genieten bij een bezoek zijn hygiëne en veiligheid een voorwaarde. Overal kunnen, door de overdadige aanwezigheid van water, onveilige situaties ontstaan. Denk hierbij aan glij-, valpartijen of bacteriële infecties. Gelukkig is de afwatering van de vloeren van het Wellness resort prima geregeld met ACO Stainless Sleufgoten. Deze minimalistische goten sluiten prachtig aan bij de spookjesachtige omgeving die in het resort is gecreëerd.