Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Wat maakt mij zo slim?

Groot voordeel van de bovengrondse planten- en boombakken is dat je snel, eenvoudig en flexibel de binnenstad kunt vergroenen, zonder rekening te hoeven houden met de ondergrondse infra. ACO is zeker niet de enige leverancier van boombakken. Maar onze boombak is niet alleen een decoratief element die je makkelijk kunt verplaatsen. Deze boombak neemt de zorg voor de boom uit handen!

Stage 0
Hoe het begon

In Nederland is ACO ruim drie jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van standalone plantenbakken. Deze zijn, dankzij een gepatenteerde techniek, in staat om gedurende een seizoen met één keer water geven rond te komen, in plaats van de traditionele 25 watergiften die normaal nodig zijn. Dit betekent een enorme besparing van water en mankracht én het voorkomt onnodige voertuigbewegingen met watertanks in de binnenstad. Dit zorgt voor een belangrijke CO2-reductie.

Stage 1
Water en energie besparen door te automatiseren

Na drie jaar testen zijn we ervan overtuigd dat dit principe goed werkt. Op basis hiervan gaan de ontwikkelingen nu verder richting boombakken. Door deze boombakken te combineren met IOT (Internet Of Things) techniek kunnen we ervoor zorgen dat jonge bomen precies de hoeveelheid water krijgen die ze nodig hebben. Hierdoor wordt verspilling van water en energie voorkomen.