Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

BIM-Plein

Om je in de toekomst op de hoogte te kunnen houden van aanvullingen en updates is het noodzakelijk om je te registreren en de gebruiksvoorwaarden te accepteren. Vervolgens kun je alle actuele BIM-informatie van ACO Watermanagement raadplegen in Revit-formaat.

Nog geen login? Registreer je hier!

Wat is er beschikbaar?