Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Configuratoren

Om verschillende processen makkelijk te maken hebben wij verschillende configuratoren, van roosterconfiguratoren om de 'look' te zien tot complete dimensionering tools om de juiste grootte van een olie- en benzineafscheider te berekenen. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen dan helpen we je graag verder!

Dimensionering

Configurator or de juiste dimensie van een opvoerinstallatie te berekenen. Berekeningen kunnen gemaakt worden op basis van debieten, op basis van woning of op basis van objecten.

Ga naar opvoerinstallaties configurator

Configurator om de juiste dimensie van een pompinstallatie te berekenen. Berekeningen kunnen gemaakt worden op basis van debieten, op basis van woning of op basis van objecten.

Ga naar pompputten configurator

Configurator om de juiste dimensie van een vetafscheider te berekenen. Berekeningen kunnen gemaakt worden op basis van keukenuitrusting en aansluitdiameters, op basis van het aantal maaltijden of op voor vleesverwerkende bedrijven.

Ga naar vetafscheiders configurator

Deze ACO Calculatietool volgens NEN-EN 858 helpt je met de capaciteitsberekeningen voor olie- en benzineafscheiders. Benieuwd welke olie- en benzineafscheiders voorkomen dat er vervuild water wordt geloosd? Bekijk hier ons leveringsprogramma.

Ga naar mijnaco.nl

Architectonisch

De ACO Roosterconfigurator helpt je met het kiezen van het juiste rooster. Kies je rooster en bekijk welke bestrating er het beste bijpast!

Ga naar draindesign.aco

ACO ShowerDrain

Een DWTW zorgt ervoor dat je minder gas verbruikt. Dit is natuurlijk goed voor het milieu, maar ook nog eens erg interessant voor je portomonee. Bereken hier hoe snel je de ShowerDrain X terugverdient!

Ga naar de calculator

ACO House & Garden

Met deze tool kan je berekenen hoeveel RainBloxx je nodig hebt om af te koppelen. De calculator houdt rekening met de grootte van de regenbui, de grondsoort en de oppervlakte om zo tot de juiste uitkomst te komen!

Ga naar infiltration.aco.nl