Browser niet ondersteund

Je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox voor de beste website-ervaring.

Foto's Vida Rijsttafelproducten

Samenvatting van het project:

Bij het familiebedrijf Vida Rijsttafelproducten is de productieruimte uitgebreid. ACO adviseerde voor deze productielocatie de HygiëneFirst stainless roostergoten 125/155 met puthuis 400x400. Per gootstreng zijn de staafrooster voorzien van anti-slip. Ook adviseerden wij de ACO Passavant vetafscheider aardinbouw type Lipuned NG07. Inmiddels is de vloer gegoten en liggen de ACO vetafscheider en RVS roostergoten en puthuizen er netjes in.

Vida Rijsttafelproducten
Zevenaar (2020)
Opdrachtgever: Vida Rijsttafelproducten
Aannemer/staalbouwer: Staalbouw DtB
Installateur: Peters Installatiebedrijf
Product: ACO RVS goten en putten en vetafscheider


Meer weten of advies nodig?

In een wereld die verandert hechten wij bij ACO veel waarde aan onderling contact en samen presteren. Daarom stellen wij onze kennis graag ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers natuurlijk gratis gebruik maken. Dus heb je een vraag over het monitoren, opvangen, reinigen, vasthouden en hergebruiken van water? #askACO.